logo

Актуелности

Прослава јубилеја слепих и слабовидих

Прослава јубилеја слепих и слабовидихПоводом 35 година постојања Међуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновац и Сопот, данас су у просторијама овог удружења уручене плакете и захвалнице установама и предузећима која су помагала рад ове организације. Зоран Шабановић, председник међуопштинске организације, захвалио се Градској општини Младнеовац, испред које су су уручене захвалнице примили Дејан Чокић , заменик председника општине и Предраг Вулиновић , секретар Скупштине ГО Младеновац.

Поздрављајући госте Шабановић је рекао да су донатори помогли рад ове организације како у новцу тако и у просторијама. Он се захвалио и уручио плакету Зорану Костићу , члану Градског већа и бившем председнику општине Младеновац, без којег би како је рекао " ова организација била на улци "

Милан Стошић, председник Савеза слепих Србије, нагласио је да ова организација броји око 12.000 чланова у 44 подружне организације у свим већим општинама.

− Желим да се потребе слепих лица и инвалида уопште не задовољавају само добром вољом појединаца из државних организација него да све то буде организовано системским решењима иако проблем и није у добрим законима већ у њиховој примени. Младеновачка организација има потенцијала, а њена сарадња са локалном самуправом је једна од бољих. Као председник веома сам задовољан радом ове организације − рекао је Стошић.

Дејан Чокић, заменик председника ГО Младеновац, рекао је да Међуопштинска организације слепих и слабовидих, може увек да рачуна на наставак успешне сарадње као што је била и у претходном периоду, јер ће им локална самоуправа увек бити на услузи.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.