logo

Актуелности

Бесплатна обука из области пчеларства, воћарства и органске производње

Секретаријат за привреду у сарадњи са Пољопривредним факултетом, а ради подизања општег знања из области пчеларства, воћарства и органске производње, организује бесплатне обуке за пољопривредне произвођаче органске производње, пчеларе и воћаре са територије града Београда.

Како се наводи у саопштењу из овог секретаријата, обука за воћаре почиње 20. септембра и трајаће три дана, за органску производњу почиње 23. септембра и трајаће два дана, а за пчеларе 25. септембра у трајању од три дана. Обуке из области воћарства и органске производње ће се одржати у Великој сали Пољопривредног факултетa, Немањина 6, Земун, а из области пчеларства у Свечаној сали факултета.

По завршетку теоријске обуке полазници ће проћи тестирање о стеченом знању, након чега ће им бити додељени сертификати. Основни циљеви обуке су стручно оспособљавање и стицање вештина у области пчеларства, воћарства и органске производње.

За све додатне информације заинтересовани се могу јавити на телефон 7157-418, 7157-388, радним данима од 8 до 15 часова.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.