logo

Актуелности

Промовисан роман "Замишљај срца", ауторке Марије Ђокић

 

У галерији Фоаје Центра за културу и туризам Младеновац промовисан је роман „Замишљај срца“ ауторке Марије Ђокић. Марија је новинар и уредник емисије на Здравље ТВ која се бави темама уско везаним за здравље, а први пут се опробала и као писац. 

Представљајући свој први роман, ауторка је истакла да је дело написано на основу истинитих догађаја и обухвата период од завршетка Првог светског рата до данас. Роман је прича о нашим коренима, емотивна новела о љубави, чојству и јунаштву, српској породици и селу из ког смо потекли. То је прича о подвизима жена као централних фигура.

На веома посећеној промоцији, о првој књизи ове ауторке говорили су и читали одломке Ана Никвул и Огњен Петровић, док је у музичком делу програма наступио виолиниста Димитрије Вулевић.

Марија Ђокић је Младеновчанка,  рођена у Београду, а одрасла је у селу Пружатовац. Основну и средњу школу завршила је у Младеновцу. На Београдском универзитету завршила је Високу здравствену школу и Факултет за пословне студије.

На веома посећеној промоцији о  првој књизи ове ауторке говорили су и читали одломке Ана Никвул и Огњен Петровић, док је у музичком делу програма наступио виолиниста Димитрије Вулевић.

Marijadjokic1
Marijadjokic2
Marijadjokic3
Marijadjokic4
Marijadjokic5
Marijadjokic6

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.