logo

Актуелности

Попуст и субвенције за редовне платише

Попуст и субвенције за редовне платишеЈКП "Инфостан" још једном подсећа све кориснике комуналних услуга да су град Београд и градска комунална предузећа која пружају услуге грађанима донели одлуку да од јануара ове године свима који редовно измирују своје обавезе олакшају плаћање, а попусте и субвенције обрачунају унапред на самом рачуну. Наиме, свим грађанима који немају неизмирени дуг, закључно са децембром 2010. године или су склопили споразум са ЈКП "Инфостан" о измирењу дугова, при издавању рачуна за јануар 2011. унапред ће бити обрачунат попуст од 5 одсто на услуге исказане на рачуну.

Услов да тај попуст буде и признат јесте да рачун за децембар 2010. године буде плаћен до 15. јануара 2011. године.

Свим корисницима који ову могућност искористе и сви наредни рачуни биће унапред умањени за 5% све док уплату обавеза за претходни месец врше до 15. у наредном месецу.

Онима који ову могућност не искористе, обрачунати попуст неће бити признат и биће исказан као задужење у наредном рачуну. Исто тако, корисницима субвенција при плаћању комуналних услуга биће унапред обрачуната субвенција под условом да плате рачун до краја месеца. Субвенционисани грађани могу унапред остварити и додатних пет процената попуста уколико рачун плате до 15. у месецу.

Из ЈКП "Инфостан" – а подсећају још једном да ће право на попуст и субвенцију моћи да остваре грађани који немају неизмирени дуг.

Износ дуга исказан је у тачки 1. на рачуну, док су у тачки 11. исказане текуће обавезе за 2010. годину, наводи се у саопштењу ЈКП "Инфостан".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.