logo

Друштво

Бајкери поново обрадовали децу

altМладеновачке бајкерке и бајкери, обучени у одела деда Мраза и Мразица, у суботу су посетили Центар за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Младеновцу где су деци и корисницима ове установе поделили 40 новогодишњих пакетића.

Бајкери су овој установи купили и неопходни клима уређај, а све је купљено од средстава које су прикупили искључиво међу собом.

Под слоганом "И МИ СМО ДЕО ГРАДА", 70 људи великог срца су најпре организовали дефиле на моторима, уз сарадњу са ПС Младеновац, а затим се упутили ка установи где су их са нестрпљењем раширених руку дочекала деца, родитељи, запослени, пријатељи установе и грађани.

Према речима руководиоца Дневног боравка, Снежане Живанић, ово је већ трећа година за редом како су бајкери приуштили деци велику радост, љубав и пажњу.

- Показали су да су и деца и они део града и показали пут ка њиховим срцима, зато су на поклон и добили наше велико срце.

Догађај, који је по речима најстаријег међу њима, Драгана Илића - Комше, већ прерастао у традиционалну манифестацију, ове године појачану делегацијом из Словеније, су пропратиле и медијске куће, тако да је у "Новостима" осванула слика наше суграђанке Саре Илић са великим срцем, даром раздрагане деце.

altaltalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.