logo

Друштво

Младеновчани најбољи у Београду

alt

Екипа ученика основне школе “Живомир Савковић” из Ковачевца победила је у финалу Еко - квиза, такмичења ученика од петог до осмог разреда београдских основних школа у знању о екологији, рециклажи и правилном одлагању отпада.

У петој сезони Еко – квиза, такмичења које организују Град Београд и ЈП “Градска чистоћа”, у конкуренцији 45 основних школа, победила је екипа ОШ „Живомир Савковић“ коју су чинили ученици: Јована Павловић, Виктор Лукић, Вања Кузмановић, Страхиња Кузмановић и са наставницима Дејаном Лукићем И Аницом Трајковић.

Финално такмичење је одржано у Културном центру Влада Дивљан а ученици ове младеновачке школе представљаће Град Београд на републичком такмичењу у Сокобањи 10. маја ове године.

За освојено прво место сваки ученик из екипе добио је ваучере за куповину спортске опреме, у износу од 20.000 динара, за друго освојено место 17.000 динара, за треће 13.500 динара и за четврто место 10.000 динара.

“Поред овог нашег великог успеха, желимо и да се захвалимо градској општини Младеновац на подршци у реализацији нашег учешћа на финалном такмичењу”, рекла је Милијана Крстић, директорка ОШ “Живомир Савковић”

alt

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.