logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Конкурс - избор сувенира градске општине Младеновац

Да бисмо што успешније презентовали градску општину Младеновац, позивамо Вас да креирате сувенир који ће одражавати њене аутентичне природне, културне, историјске и туристичке карактеристике. Због тога Туристичка организација Младеновца објављује

К О Н  К У Р С

За избор сувенира градске  општине Младеновац

 

I ПРЕДМЕТ КОНКУРСА

Предмет конкурса представља туристички сувенир града Младеновца. Сувенир треба да буде одраз традиције, културе и материјалне баштине и да изражава аутентичне природне, културне, и туристичке активности општине Младеновац.


Избор сувенира се врши у једној категорији:

– Традиционални сувенир


Радови (сувенир) биће израђени од материјала према замисли аутора, с описом израде, величине, боје и материјала од којег ће се производити. За израду се могу користити природни, стабилни и еколошки прихватљиви материјали нпр. керамика, камен, метал, теракота (печена глина) дрво, текстил, стакло, папир итд.

II УСЛОВИ КОНКУРСА

1. Право учешћа на конкурсу имају сва заинтересована  правна лица са седиштем на територији Републике Србије и сва физичка лица, држављани Републике Србије ( осим чланова изборне комисије за избор сувенира), која испуне услове и критеријуме наведене у конкурсу.

2. Сваки учесник може конкурисати са више радова. У том случају сваки рад мора бити достављан као посебна пошиљка са сопственом шифром.

3. У случају да сувенир буде изабран, ауторска права на истом, односно право на комерцијално искоришћавање истог, уступа Туристичкој организации Младеновца, под условима из тачке IV овог конкурса.

Непотпуне, неправовремене и нејасне понуде изражене супротно одредбама овог конкурса неће се разматрати.

III КРИТЕРИЈУМИ КОНКУРСА

а)   Туристички сувенир градске општине Младеновац, представља производ намењен туристичкој промоцији  града Младеновца, различите материјалне вредности који ће нам бити прихватљив у продаји на слободном тржишту.
б)   Сувенир мора поседовати елементе препознатљивости локалне средине и бити одраз традиције , културе, историјске и материјалне баштине града Младеновца.
ц)   За израду се не  могу  корстити неразградиви већ искључиво еколошки прихватљиви маеријали ( керамика, глина, гипс, восак, камен, теракота, дрво, текстил, стакло, папир и др)
д)   Сваки сувенир треба да има кратко образложење, примерено паковање и изражену цену.

IV НАГРАДЕ И УСЛОВИ КОМЕРЦИЈАЛНЕ ЕКСПЛОАТАЦИЈЕ

На конкурсу ће бити додељене две награде и то :

Прва награда 50.000 динара
Друга награда 20.000 динара

Исплатом награда ауторима , ауторска права прелазе на Туристичку организацију Младеновца.


Конкурс је отворен 30 дана  од дана објављивања на сајту Туристичке организације Младеновца као и на званичном сајту градске општине Младеновац.

Идејна решења доставити на адресу:

Туристичка организација Младеновца, 11400 Младеновац, Ул. Краља Петра Првог бр.175, или лично предати.

За све информације обратити се Туристичкој организацији Младеновца. Телефони: 011/8244-000, 011/8244-001.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.