logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Измена конкурсне документације - набавка горива

Градска општина Младеновац
Јанка Катића бр.6
11400 Младеновац
Број: 03.05.404-14/2014
Дана: 14.07.2014.године

На основу члана 54, став 13, тачка 1. и члана 63, став 1.Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС" бр.124/2012) наручилац врши

ИЗМЕНУ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ - гориво за службена возила
јавна набавка бр. 13/2014

Наручилац Градска општина Младеновац у конкурсној документацији за јавну набавку мале вредности добара - гориво за службена возила мења у следећем делу конкурсне документације:

1. На страни 7, у одељку IV - Услови за учешће у поступку јавне набавке из члана 75. и 76. Закона и упутство за доказивање испуњености услова мења се пододељак 4.3.2 и сада гласи:
"Да има важећу дозволу надлежног органа за обављање делатности која је предмет јавне набавке, ако је таква дозвола предвиђена посебним прописом.
Понуђач мора да достави: Лиценцу за обављање енергетске делатности - трговина нафтом и дериватима нафте.
Доказ: Важећа лиценца за обављање енергетске делатности - трговина нафтом и дериватима нафте издате од стране Агенције за енергетику Републике Србије.
Овај услов испуњавају посебно носилац и сви чланови групе понуђача (лиценца мора бити важећа без обзира на тренутак издавања - време важења је 10 година).
Доказ понуђач није дужан да достави уколико су подаци о лиценци која му је издата јавно доступни у регистру лиценци, објављеном на интернет страници Агенције за енергетику Републике Србије."


2. На страни 8, у одељку V - Упутство понуђачима како да сачине понуду мења се пододељак 5.2.7. и сада гласи: "Позив за достављање понуде је објављен на Порталу јавних набавки и интернет страници 14.07.2014.године.
Без обзира на начин доставе понуде, мора се обезбедити да иста стигне Наручиоцу до  назначеног датума и часа у овој конкурсној документацији."

3. На страни 8, у одељку V - Упутство понуђачима како да сачине понуду мења се пододељак 5.2.8. и сада гласи: "Понуда је благовремена ако стигне код Наручиоца до 23.07.2014.године до 09:00 часова. Понуда коју наручилац није примио у року одређеном за подношење понуда, односно која је примљена по истеку дана и сата до којег се могу понуде подносити, сматраће се неблаговременом и вратиће се истог дана неотворена Понуђачу."

4. На страни 8, у одељку V - Упутство понуђачима како да сачине понуду мења се пододељак 5.3. и сада гласи:
"Отварање понуда
Отварање понуда се спроводи одмах након истека рока за подношење понуда, односно истог дана 23.07.2014. године у 09:15 часова.
Отварање понуда је јавно и може присуствовати свако заинтересовано лице.
У поступку отварања понуда могу активно учествовати само овлашћени представници понуђача.

Записник о отварању понуде

У току отварања понуда Наручилац води записник о отварању понуда. Представник понуђача који учествује у поступку отварања понуда има право да приликом отварања понуда изврши увид у податке који се уносе у записник о отварању понуда."


Молимо понуђаче да своју понуду припреме у складу са овим изменама конкурсне документације.

Уколико у међувремену неко од понуђача достави понуде по првобитној конкурсној документацији, исте се неће узети у разматрање.

Комисија ће ценити само оне понуде које буду у складу са овим изменама и допунама конкурсне документације.

Овај допис чини саставни део конкурсне документације.

У осталом делу конкурсна документација остаје непромењена.

Комисија:
Душанка Миловановић
Јадранка Александрић
Младен Милићевић

Број: 03.05.404-14/2014
Дана: 14.07.2014.године

ПРЕУЗМИТЕ : ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.