logo

Пољопривреда

"Дани пчеларства" у градском парку

 

Друштво пчелара "Космај" окупило је младеновачке пчеларе на традицоналној продајно - изложбеној манифестацији "Дани пчеларства" која се одржава 16 и 17. септембра у градском парку.

За многе суграђане ово је била згодна прилика да на једном месту дегустирају и купе квалитетан, проверен мед и производе од меда. Цена меда је 800 динара, а поред стандардне понуде ливадског и багремовог меда у понуди се нашла и лепеза јединствених производа ограничених само маштом произвођача - сунцокретов мед, мед са сусамом, прополис капи, саће, "џемови од меда" са јагодама, орасима, смоквама, брусницама, ракија од меда и разни ликери на бази меда. Данашњу изложбу улепшали су и малишани из вртића Предшколске установе "Јелица Обрадовић".

У име градске општине Младеновац, манифестацији су присуствовали чланови Већа, Гордана Димитријевић Бјеличић и Горан Спасојевић.

Овогодишње "Дане пчеларства" званично је отворила Гордана Димитријевић Бјеличић, члан Већа градске општине Младеновац задужена за пољопривреду.

– Задовољство ми је и част што сам позвана на један овакав леп и велики скуп. Ова манифестација се у нашем граду одржава већ 16 година и постао је једна велика традиција. Градска општина Младеновац ће пчеларима излазити у сусрет и подржавати све њихове акције на промоцији и унапређењу пчеларства у нашој општини – рекла је Бјеличићева.

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.