logo

Спорт

Одржано Кадетско првенство Младеновца у убрзаном шаху

altЧетврто појединачно Отворено првенство Младеноваца у убрзаном шаху за младе одржано је 15. јуна у Спортском центру "Љубомир Ивановић Геџа". На турниру који је одржан под покровитељством градске општине учествовало је 82 такмичара узраста од 6 до 15 година из тринаест београдских клубова и школа шаха.

Турнир се одржао у Спортском центру "Љубомир Ивановић Геџа" који је припремио диван простор за игру у холу објекта, тако да су родитељи, тренери и многобројни младеновчани уживали гледајући партије најмлађих. У име покровитеља ГО Младеновац, турнир је отворио члан Већа задужен за спорт Горан Спасојевић, који је поздавио учеснике и пожелео им добродошлицу у наш град и пуно успеха у такмичењу.

После одиграних седам партија уз много радости за сваку победу и понеком сузом за изгубњеном партијом, издвојили су се победници по категоријама:

Категорија до 8 година: Богдановић Вера, Андрић Јелена, Сердаревић Ана; Ћосић Петар, Васић Стефан, Тирнанић Јован.

Категорија до 10 година : Бајовић Дуња, Хуберт Хана, Јаношевић Ема; Петровић Душан, Бјелица Данило, Рајлић Борис.

Категорија до 12 година: Грујић Емилија, Филиповић Ангелина, Живановић Наташа; Ђорђевић Богдан, Георгијев Вук, Цураковић Симон.

Категорија до 15 година : Илић Звездана, Анђелковић Сара, Вучићевић Ања; Томић Стефан, Јанковић Стефан, Павићевић Јован.

Најуспешнији такмичари су добили заслужене награде - медаље и пехаре које је обезбедио Спортски савез Младеновца, а они који су испунили предвиђене норме освојили су шаховске категорије. Дечаке и девојчице је обрадовало освежење и поклини које су даровали: Пекара "Денис", Млекара "Границе", Књижара "Макс", Пекара "Вис", СТР "Голд" и предузеће "Космај" АД.

alt alt

.

.

.

.

.

.


Текст и фото : Шаховски клуб "Лила Ма Младеновац"

.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.