logo

Здравство

Бронза за Младеновац

На традиционалном пријему приређеном јуче у Скупштини града Београда, бронзано признање за највећи број добровољних давалаца крви у летњој кампањи добила је градска општина Младеновац.

Град Београд, Институт за трансфузију крви и Црвени крст Србије већ више од десет година заједнички организују ово окупљање, у знак захвалности даваоцима крви, сарадницима и волонтерима који учествују у организовању акција добровољног давања крви.

У име градске општине Младеновац награду је примио др Добрица Недељковић, члан Већа за здравство. Изразивши захвалност свим даваоцима крви и учесницима акција добровољног давалаштва,

Недељковић се захвалио на признању и истакао да је част и понос бити први и једини у Београду који је добио ово признање.

– Није мала ствар направити такав резултат летње кампање на плус 40 степени, а мени је просто непријатно што то примам ја, а не неко од тих хуманих људи који су дали драгоцену течност – рекао је Недељковић.

На пријему су, испред младеновачког Црвеног крста, присуствовали секретар Весела Јефтић и Марија Пантић, представници школа и добровољни даваоци.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.