logo

Актуелности

Представници општине и Секретаријата за заштиту животне средине обишли радове на трансфер станици

Радове на изградњи трансфер-станице у Младеновцу обишли су председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић и члан Већа Ана Андонов, заједно са представницима Секретаријата за заштиту животне средине Града Београда и ЈКП „Младеновац“, а након обиласка градилишта договорени су наредни кораци које би требало испунити како би пројекат успешно био приведен крају.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пробе система даљинског грејања од 1. до 9. октобра, прво у Младеновцу

Функционалне пробе система даљинског грејања почеће у Београду у уторак, 1. oктобра и трајаће до среде 9. октобра, саопштило је данас Јавно-комунално предузеће "Београдске електране". Према Одлуци о снабдевању топлотном енергијом грејна сезона у Граду Београду званично почиње 15. октобра, а пробе подразумевају проверу рада топлотних извора, топловодне мреже, топлотних предајних станица, а према потреби и појединих грејних инсталација у објектима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Изложба о графицима насталим уз помоћ вештачке интелигенције привукла велику пажњу

Изложба графика насталих уз помоћ вештачке интелигенције и изложба телефонских и фотоапарата кроз деценије од 1960.- их година до данас изазвала је велико интересовање грађана, а међу посетиоцима био је и велики број младеновачких основаца.

Опширније

  • Датум креирања: .

Космајски казан у Пружатовцу

Манифестација "Космајски казан" одржана је овог викенда у Пружатовцу. Посетиоци су били у прилици да уживају у културно-уметничком програму и дегустирају храну и пиће припремљену по традиционалној рецептури излагача из овог краја.

Опширније

  • Датум креирања: .

Педесет година пријатељства - Младеновац и Горња Радгона

Поносимо се братским односима са нашим пријатељима из Општине Горања Радгона у Републици Словенији које траје 50 година. На чврстим темељима настављамо да градимо наше заједништво и да проширујемо све облике сарадње између две општине и народа који у срцу носе и гаје поштовање и љубав једни према другима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Из Младеновца за Србију

На манифестацији „Из Младеновца за Србију,“ представљени су природни и туристички потенцијали, производи од воћа и поврћа, млека и меса, меда, производи старих заната и народне радиности.

Опширније

  • Датум креирања: .

Бициклима кроз Младеновац на путу до Хиландара

Припаднике МУП –а и жандармерије, организаторе и учеснике акције “За нашег Лименог – бициклима до Хиландара”, примио је синоћ у свом кабинету председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић, како би подржао хуману мисију колега и класића који су за болесног школског друга и колегу, бициклама кренули до Хиландара.

Опширније

  • Датум креирања: .

Изложба „Путовање кроз време, вештачка интелигенција и дигитални свет“, аутора Стефана Ивановића, отворена је синоћ у галерији „Фоаје“ Центра за културу и туризам Младеновац.

Реч је о изложби фотографија и графика насталих уз помоћ вештачке интелигенције и изложба телефонских и фотоапарата кроз деценије од 1960.- их година до данас

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.