• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Радови на земљаним путевима у три села
16. октобар 2018.

altЈавно комунално предузеће "Младеновац" завршило је радове на земљаним путевима у Шепшину, Влашкој и Дубони.

 
Почео Позоришни фестивал "Театар у једном дејству"
16. октобар 2018.

altПредставом "Флорентински шешир" позоришта Бошко Буха, синоћ је почео Позоришни фестивал Младеновца "Театар у једном дејству" на којем ће до 21. октобра, сваке вечери од 20,00 сати бити играно још шест представа.

 
Радови на мосту у Кораћици
15. октобар 2018.

altГрадска општина Младеновац финансира изградњу бетонског пешачко-колског моста на путу Велики бунар у Кораћици. Вредност посла је 1.800.000 динара. Мост повезује засеок са петнаестак кућа са осталим делом Кораћице и путем за Младеновац.

 
Уређење сензорних соба у Дневном боравку
15. октобар 2018.

altЗахваљујући донаторима обезбеђена су средства за уређење две сензорне собе намењене деци са аутизмом у Дневном боравку за децу и омладину са сметњама у развоју.

 
Обележен 12. октобар Дан ослобођења Младеновца
12. октобар 2018.

altСвечаном академијом и полагањем венаца на спомен обележја у Младеновцу и Међулужју, градска општина Младеновац и општински одбор УБНОР - а данас су обележили 12. октобар - Дан ослобођења Младеновца у Другом светском рату.

 
Радови на четири улице у МЗ "Селтерс"
12. октобар 2018.

altПостављањем завршног слоја асфалта, следеће недеље биће завршено асфалтирање четири улице у МЗ "Селтерс" укупне дужине 1.000 метара.

 
Обновљен паркет фискултурне сале у ОШ "Свети Сава"
10. октобар 2018.

altУченици Основне школе "Свети Сава" од ове недеље ће поново користити фискултурну салу у којој је завршен посао реконструкције пода уградњом ОСБ табли испод паркета.

 
Програм обележавања Дана ослобођења Младеновца у Другом светском рату
08. октобар 2018.

altОпштински одбор УБНОР-а и градска општина Младеновац организују програм обележавања 12. октобра - Дана ослобођења Младеновца у Другом светском рату.

 
Позоришни фестивал од 15. до 22. октобра
08. октобар 2018.

altПозоришни фестивал Младеновца "Театар у једном дејству" који се ове године одржава под слоганом "Од сна до јаве" одржаће се од 15. до 22. октобра у сали биоскопа Центра за културу и туризам.

 
Прваци уче од Пажљивка
04. октобар 2018.

altКомисија за безбедност саобраћаја општине Младеновац почела је поделу књиге "Пажљивкова правила" коју је обезбедила Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије. Књига ће бити подељена свим првацима са територије наше општине.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 106