• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Обавештење - Исправност воде на јавним чесмама
18. август 2017.

altНа основу спровођења Програма контроле квалитета изворске воде са јавних чесама на територији градске општине Младеновац, коју је извршио Градски завод за јавно здравље из Београда, односно Лабораторија за хуману екологију и екотоксикологију, обавештавамо јавност о резултатима лабораторијског испитивања.

 
Акција добровољног давања крви
17. август 2017.

altИнститут за трансфузију крви Србије у сарадњи са Црвеним крстом Младеновца поставиће трансфузиомобил, у четвртак, 31.8.2017. године у периоду од 10,00 до 17,00 часова на платоу испред зграде градске општине Младеновац.

 
Одржана седница Већа
11. август 2017.

altНа седници Већа градске општине Младеновац одржаној 11. августа, усвојене су све тачке дневног реда.

 
Побољшање водоснабдевања у Великој Крсни
10. август 2017.

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић, разговарао је са мештанима Велике Крсне и представницима тамошње месне заједнице о унапређењу сеоске путне и водоводне мреже.

 
Анкета Агенције за безбедност саобраћаја
10. август 2017.

altАгенције за безбедност саобраћаја Републике Србије позива грађане да попуне интернет анкету која ће бити део истраживање ставова учесника у саобраћају на нивоу Републике Србије за 2017. годину.

 
Уручена јавна признања директорима школа
10. август 2017.

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић, уручио је јавна признања Плакете градске општине Младеновац, Милисаву Томчићу, директору основне школе "Свети Сава" и Златку Милинковићу, бившем, дугогодишњем директору Гимназије у Младеновцу.

 
Возачима бежичне слушалице за мобилне телефоне
09. август 2017.

altНа младеновачкој "Газели", представници Комисије за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац, у срадњи са Полицијском станицом Младеновац, делили су возачима "Handsfree" слушалице за мобилне телефоне.

 
Младеновац и 2018. године на фестивалу "Србија у ритму Европе"
08. август 2017.

altГрадска општина Младеновац и продукција фестивала "Србија у ритму Европе" потписали су уговор о учешћу деце из наше општине на овом музичком такмичењу чије финале ће бити јула 2018. године у Нишу.

 
Донација фирме "Браћа Мирчић" Српском хемијском друштву
04. август 2017.

altОвогодишњи добитници највишег општинског јавног признања - Грба општине Младеновац, фирма "Браћа Мирчић", донирала је новчани део признања од 50.000 динара Српском хемијском друштву.

 
Сирене у подне поводом 5. августа - Дана сећања на страдање и прогон Срба
04. август 2017.

altПоводом обележавања Дана сећања на страдање и прогон Срба у акцији хрватске војске "Олуја", у суботу, 5. августа у 12 сати, у Младеновцу ће се огласити сирене за јавно узбуњивање.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 66