logo

Актуелности

Јавни увид у Нацрт Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора државног пута I реда “Вожд Карађорђе”

ЈАВНИ УВИД у Нацрт Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора државног пута I реда „Вожд Карађорђе” (у даљем тексту: Нацрт просторног плана) и Извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора државног пута I реда „Вожд Карађорђе”.

Опширније

  • Датум креирања: .

Првенство Србије у шаху за основце у Младеновцу

Младеновац ће 6. и 7. априла бити домаћин Првенства Србије у шаху за ученике основних школа, на којем ће своје вештине у појединачном и екипном такмичењу показати више од 800 талентованих младих шахиста из целе Србије.

Опширније

  • Датум креирања: .

Кошаркашке табле на поклон Основној школи „Коста Ђукић“

Градска општина Младеновац и Спортски савез Младеновца у сарадњи са Кошаркашким клубом „Кени 55-81“, уручили су Основној школи „Коста Ђукић“ лопте и нове кошаркашке табле са обручима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Уручени уговори о суфинансирању мера енергетске ефикасности

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, уручио је уговоре грађанима који су остварили право на бесповратна средства за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане у Србији“.

Опширније

  • Датум креирања: .

Превентивни прегледи у Дому здравља и овог викенда

У недељу, 10. марта, од 8.00 до 16.00 часова, обављаће се кардиолошки прегледи, односно ЕКГ, мерење крвног притиска и одређивање нивоа глукозе, триглицерида и холестерола у крви.

Опширније

  • Датум креирања: .

Осмомартовско дружење са чланицама Удружења пензионера

Поводом Међународног дана жена, 8. марта, председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, посетиo je Удружење пензионера општине Младеновац где je присутним дамама уручиo поклоне као знак пажње и поштовања.

Опширније

  • Датум креирања: .

Драге даме, срећан 8.март

Драге Младеновчанке,

Данас славимо важан дан у историји борбе за равноправност, економску и политичку једнакост. Осми март симболизује не само почетак те борбе пре више од једног века, већ и континуирани напредак који смо остварили на свим пољима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Решење о додели бесповратних средстава - енегретска санација

Решење о додели бесповратних средстава за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији Градске општине Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Шумадијски дани сувог меса – огледало богатства и укуса српске традиције

У селу Влашка одржана је трећа по реду манифестација „Шумадијски дани сувог меса“, на којој је више од 50 излагача из разних крајева Србије представило своје производе, припремљене по старим провереним рецептурама и методама.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.