• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Актуелности
Пријем за компанију "Библи" Штампа
22. мај 2019.

altПоводом успешног наступа на овогодишњем Новосадском сајму, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, угостио је данас Грегора Губеринића, директора и власника компаније "Библи" из Пружатовца и честитао му на освојеним наградама.

Предузеће "Библи" на 86. Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду освојило је две златне и три велике златне медаље за своје производе, награду Шампион квалитета групе производа као и Повељу новосадаског сајма за квалитет.

Грегор Губеринић, директор и власник предузећа "Библи", рекао је да је фирма на Новосадском сајму освојила златне медаље за целокупну палету својих производа.

- На Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду смо за наших пет производа, колико имамо у палети, освојили пет златних медаља као и Повељу Новосадског сајма за врхунски квалитет производа. Такође, наша домаћа свињска маст је проглашена за најбољу у региону.

altДобили смо позив од председника општине Младеновац да дођемо у госте, разговарали смо о свему у нашој општини, како се може ићи даље. Видим да је град препознао да се наше предузеће не бави само профитом већ и друштвеном одговорношћу и наша жеља и обавеза је да утичемо на развој локалне заједнице. Ми ћемо радити на томе и подстицати и друге да нас прате и то по свим темама, од оснаживања села до улагања у културу - рекао је Губеринић.

Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, честитао је Губеринићу на признању за најбољег менаџера у агробизнису.

- Председник увек има прилике да доноси неке тешке одлуке и изазове али и прилику да прими успешне људе као што је господин Губеринић. Лично бих му честитао на великом успеху на овогодишњем Новосадаском сајму, а то је да је понео титулу најбољег менаџера у агробизнису.
Знајући да постоје велике области и доста људи који се бави агробизнисом утолико је то велики успех да превазилази границе наше општине и државе, а можда и региона. Овакви успеси нам дају подстрек и узор да наставимо даље, да за постизање успеха треба радити и бити посвећен послу и очекујемо да овакви примери буду прави приказ развоја наше општине у наредном периоду - рекао је Глишић.

alt"Библи" је предузеће за производњу и прераду меса које спаја традиционалан начин производње са савременим стандардима хигијене и безбедности хране. Резултат су квалитетни домаћи производи, здравствено сигурни, препознатљивог изгледа, мириса и укуса. Библи производи обухватају домаће чварке, који се производе по више векова старој српској рецептури, и домаћу свињску маст, која је препознатљива по својим нутритивним вредностима и високој тачки димљења.