logo

Актуелности

Актуелности

Становницима мобилних стамбених објеката уручени хигијенски пакети и представљене услуге социјалне и здравствене заштите

Представници Мобилног тима за социјално укључивање Рома и Ромкиња општине Младеновац данас су породицама смештеним у мобилним стамбеним објектима у Карађорђевој улици уручили хигијенска средства и том приликом представили доступне услуге из домена социјалне и здравствене заштите.

Опширније

  • Датум креирања: .

Продужено радно време кол центра општине за помоћ старијим суграђанима у вези са пријавом за имунизацију - кол центар ради и викендом

Градска општина Младеновац продужила је радно време Кол центра путем којег суграђани добијају помоћ у вези са пријавом за вакцинацију. Имајући у виду велико интересовање и да се за три дана на бројеве телефона Кол центра јавило више од 500 суграђана, од понедељка, 25. јануара, Кол центар ће радити од 8 до 20 сати, а викендом од 8 до 16 сати.

Опширније

  • Датум креирања: .

Кол центар општине за помоћ старијим суграђанима у вези са пријавом за имунизацију почео са радом

Градска општина Младеновац организовала је Кол центар путем којег ће свим старијим суграђанима пружати помоћ у вези са пријавом за вакцинацију.

Опширније

  • Датум креирања: .

Представљен научни рад из области археологије

У малој сали општине Младеновац представљен је научни рад из области археологије под називом  "Технологија коштане индустрије са ранонеолитског налазишта Баташево" чији су аутори др Селена Витезовић, виши научни сарадник Археолошког института Београд, др Немања Марковић, виши научни сарадник Археолошког института Београд и Велибор Катић, виши кустос Музеја Града Београда. Пријему и разговору са председником Градске општине Младеновац Владаном Глишићем и чланом Већа Зораном Јоцићем присуствовали су др Немања Марковић и Велибор Катић.

Опширније

  • Датум креирања: .

Заседао штаб за ванредне ситуације

На данашњој 1. седници Штаба за ванредне ситуације на територији Градске општине Младеновац, коју је сазвао командант штаба и председник ГО Младеновац Владан Глишић, усвојен је предложени дневни ред.

Опширније

  • Датум креирања: .

Божићна честитка

Поштовани суграђани,

желим вам да најрадоснији празник Христовог рођења проведете са најближима у здрављу, миру и духовном благостању. Нека нас вера у Бога и овај празник љубави и праштања подсети на непролазне вредности заједништва и подстакне на међусобно разумевање, поштовање, толеранцију и љубав према ближњима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржана једанаеста седница Већа

На основу члана 40. став 1. Статута градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", бр. 40/10-пречишћен текст, 38/13 и 82/19), члана 5. став 1. и члана 8. Пословника Већа градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", број 103/20), сазивана је:

            11. седница Већа градске општине Младеновац за 5.1.2021. године (уторак) у сали Скупштине градске општине Младеновац, са почектом у 11 часова.

Опширније

  • Датум креирања: .

Новогодишња и Божићна честитка

Драги пријатељи,

протекла година нас је научила да будемо бољи и племенитији људи, да будемо солидарни и одговорни.

Желим вам у Новој години много среће, здравља и успеха, да негујете стара и стичете нова пријатељства, а изнад свега да будете са онима које волите и који вас воле.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.