logo

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Predstavljen naučni rad iz oblasti arheologije

U maloj sali opštine Mladenovac predstavljen je naučni rad iz oblasti arheologije pod nazivom  "Tehnologija koštane industrije sa ranoneolitskog nalazišta Bataševo" čiji su autori dr Selena Vitezović, viši naučni saradnik Arheološkog instituta Beograd, dr Nemanja Marković, viši naučni saradnik Arheološkog instituta Beograd i Velibor Katić, viši kustos Muzeja Grada Beograda. Prijemu i razgovoru sa predsednikom Gradske opštine Mladenovac Vladanom Glišićem i članom Veća Zoranom Jocićem prisustvovali su dr Nemanja Marković i Velibor Katić.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Božićna čestitka

Poštovani sugrađani,

želim vam da najradosniji praznik Hristovog rođenja provedete sa najbližima u zdravlju, miru i duhovnom blagostanju. Neka nas vera u Boga i ovaj praznik ljubavi i praštanja podseti na neprolazne vrednosti zajedništva i podstakne na međusobno razumevanje, poštovanje, toleranciju i ljubav prema bližnjima.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Održana jedanaesta sednica Veća

Na osnovu člana 40. stav 1. Statuta gradske opštine Mladenovac ("Službeni list grada Beograda", br. 40/10-prečišćen tekst, 38/13 i 82/19), člana 5. stav 1. i člana 8. Poslovnika Veća gradske opštine Mladenovac ("Službeni list grada Beograda", broj 103/20), sazivana je:

            11. sednica Veća gradske opštine Mladenovac za 5.1.2021. godine (utorak) u sali Skupštine gradske opštine Mladenovac, sa počektom u 11 časova.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Novogodišnja i Božićna čestitka

Dragi prijatelji,

protekla godina nas je naučila da budemo bolji i plemenitiji ljudi, da budemo solidarni i odgovorni.

Želim vam u Novoj godini mnogo sreće, zdravlja i uspeha, da negujete stara i stičete nova prijateljstva, a iznad svega da budete sa onima koje volite i koji vas vole.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Srećni praznici svim učesnicima u saobraćaju

Vozači koje je danas zaustavila patrola saobraćajne policije u Mladenovcu, bili su prijatno iznenađeni. Oni koji su poštovali saobraćajne propise dobili su od Komisije za bezbednost saobraćaja na putevima gradske opštine Mladenovac simbolične poklone, pakete prve pomoći, blutut slušalice, svetloreflektujuće trouglove i prsluke.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.