logo

Актуелности

Младеновац угостио најбоље светске рваче

 

Младеновац је био је сјајан домаћин овогодишњег Међународног меморијалног турнира „Љубомир Ивановић Геџа“ који је одржан у хали Спортског Центра. На турниру је учествовало више од 130 такмичара из 9 земаља.

Ова спортска манифестација организована је под покровитељством Градске општине Младеновац, Министарства омладине и спорта Републике Србије и Секретаријата за спорт Града Београда, а технички организатори били су Рвачки клуб Љубомир Ивановић Геџа и Рвачки савези Србије и Београда, уз подршку и помоћ Спортски центар Љубомир Ивановић Геџа Младеновац који носи име овог прослављеног спортисте и тренера.

Турнир је отворио олимпијски и светски шампион у рвању, Давор Штефанек. Бројној публици у младеновачком Спортском центру обратили су се и председник Рвачког савеза Србије Жељко Трајковић и члан градског Већа и председник организационог одбора турнира, Горан Спасојевић.

Геџин меморијал је представљао и генералну пробу за предстојеће Светско првенство које ће бити одржано у Београду од 10. до 18. септембра.

Rvanjeturnir1
Rvanjeturnir2
Rvanjeturnir3
Rvanjeturnir4
Rvanjeturnir6
Rvanjeturnir7

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.