logo

Aktuelnosti

Mladenovac ugostio najbolje svetske rvače

 

Mladenovac je bio je sjajan domaćin ovogodišnjeg Međunarodnog memorijalnog turnira „Ljubomir Ivanović Gedža“ koji je održan u hali Sportskog Centra. Na turniru je učestvovalo više od 130 takmičara iz 9 zemalja.

Ova sportska manifestacija organizovana je pod pokroviteljstvom Gradske opštine Mladenovac, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Sekretarijata za sport Grada Beograda, a tehnički organizatori bili su Rvački klub Ljubomir Ivanović Gedža i Rvački savezi Srbije i Beograda, uz podršku i pomoć Sportski centar Ljubomir Ivanović Gedža Mladenovac koji nosi ime ovog proslavljenog sportiste i trenera.

Turnir je otvorio olimpijski i svetski šampion u rvanju, Davor Štefanek. Brojnoj publici u mladenovačkom Sportskom centru obratili su se i predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković i član gradskog Veća i predsednik organizacionog odbora turnira, Goran Spasojević.

Gedžin memorijal je predstavljao i generalnu probu za predstojeće Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Beogradu od 10. do 18. septembra.

Rvanjeturnir1
Rvanjeturnir2
Rvanjeturnir3
Rvanjeturnir4
Rvanjeturnir6
Rvanjeturnir7

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.