logo

Актуелности

Зимска чаролија испред Спортског центра – отворено клизалиште у Младеновцу

Уз музичко-сценски наступ, ватромет и бројне садржаје за децу и младе, синоћ је отворено клизалиште у Младеновцу, на простору испред Спортског центра. Младеновчани ће ове зиме уживати у правој зимској чаролији све до 31. јануара наредне године.


Председник општине, Владан Глишић, нагласио је да је ово први спортски објекат овог типа у Младеновцу. Захвалио се тиму који је напорно радио да клизалиште буде отворено, захваљујући чему је Младеновац у рангу са много већим градовима Србије.


Директор Спортског центра, Богдан Вуксановић, захвалиио се Младеновчанима на на свим идејама, иницијативама и безрезервној подршци коју пружају Спортском центру и Општини Младеновац захваљујући чему су многи пројекти реализовани.


„После бесплатне школе пливања коју смо организовали за сву децу која су имала жељу да савладају ову вештину, успели смо да обезбедимо и клизалиште оваквог формата, уз бесплатну школу клизања која ће бити реализована у наредна два месеца“, рекао је Вуксановић.


Бесплатна школа клизања за све основце биће организовама радним данима од 9 до 14:30 уз организован превоз ученика, од 15:00 до 19:00 сати су бесплатни термини за све грађане, а од 19 до 23:00 наплаћиваће се улазнице по цени од 200 динара по сату.


Клизалиште у Младеновцу биће отворено до 31. јануара.

 

Klizalistee1
Klizalistee2
Klizalistee3
Klizalistee4
Klizalistee5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.