logo

Aktuelnosti

Zimska čarolija ispred Sportskog centra - otvoreno klizalište u Mladenovcu

Uz muzičko-scenski nastup, vatromet i brojne sadržaje za decu i mlade, sinoć je otvoreno klizalište u Mladenovcu, na prostoru ispred Sportskog centra. Mladenovčani će ove zime uživati u pravoj zimskoj čaroliji sve do 31. januara naredne godine.


Predsednik opštine, Vladan Glišić, naglasio je da je ovo prvi sportski objekat ovog tipa u Mladenovcu. Zahvalio se timu koji je naporno radio da klizalište bude otvoreno, zahvaljujući čemu je Mladenovac u rangu sa mnogo većim gradovima Srbije.


Direktor Sportskog centra, Bogdan Vuksanović, zahvaliio se Mladenovčanima na na svim idejama, inicijativama i bezrezervnoj podršci koju pružaju Sportskom centru i Opštini Mladenovac zahvaljujući čemu su mnogi projekti realizovani.


„Posle besplatne škole plivanja koju smo organizovali za svu decu koja su imala želju da savladaju ovu veštinu, uspeli smo da obezbedimo i klizalište ovakvog formata, uz besplatnu školu klizanja koja će biti realizovana u naredna dva meseca“, rekao je Vuksanović.


Besplatna škola klizanja za sve osnovce biće organizovama radnim danima od 9 do 14:30 uz organizovan prevoz učenika, od 15:00 do 19:00 sati su besplatni termini za sve građane, a od 19 do 23:00 naplaćivaće se ulaznice po ceni od 200 dinara po satu.


Klizalište u Mladenovcu biće otvoreno do 31. januara.

 

Klizalistee1
Klizalistee2
Klizalistee3
Klizalistee4
Klizalistee5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.