logo

Актуелности

Општина издавач вредних дела – промовисана монографија „Младеновац некада и сада“

Општина Младеновац издавач је још једног вредог дела, монографије "Младеновац некад и сада", аутора Славомира Војиновића, новинара и публицисте.


На промоцији књиге, поред аутора, говорили су историчар уметности и ликовни критичар Радиша Маринковић, књижевни критичар Душан Стојковић и хроничар и издавач недељника „Младеновачки глас“, Слободан Станковић.


Монографија је штампана као двојезично издање и биће доступна широкој читалачкој публици, а преводилац је наша суграђанка и наставница енглеског језика, Ивана Митровић. Промоцију је улепшала женска певачка групе КУД-а „Љубомир Ивановић Геџа“.


Општина Младеновац од 2019. године кроз Пројекат публикације, промоције и презентације Младеновца, штампа, подржава и негује ауторска дела везана за наш град, а односе се на познате Младеновчане, културно наслеђе и савремено стваралаштво. До сада је општина Младеновац издавач више од 10 вредних издања а само у овој години, поред монографије "Младеновац некад и сада”, издала је и књиге "Ликовни живот Младеновца", Радише Маринковића и "Миодраг Вартабедијан и његова сликарска породица", Анамарије Варабедијан.

SlavaKnjiga1
SlavaKnjiga2
SlavaKnjiga3
SlavaKnjiga4
SlavaKnjiga5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.