logo

Актуелности

Општина плаћа лечење

Потписивањем Протокола о сарадњи између Градске општине Младеновац и Специјалне болнице за болести зависности из Београда, лечење опијатских зависника са територије наше општине биће бесплатно, односно трошкове лечења ће сносити градска општина Младеновац.

Сарадња Градске општине Младеновац и Специјалне болнице за болести зависности из Драјзерове, у посебном терапијском третману код опијатских завнисника из Младеновца, озваничена је почетком ове недеље потписивањем Протокола о сарадњи. Испред носиоца пројекта Специјалне болнице за болести зависности из Београда, ул. Теодора Драјзера 44, Протокол је потписала директорка др Јасна Дараган Савељић, док је испред партнера у пројекту Градске општине Младеновац, председник Бранислав Јовановић.

Између осталог, Протокол о сарадњи се се односи на програме који нису обухваћени обавезним здравственим осигурањем код опијатских зависника са територије општине Младеновац. Специјална болница је носилац програма, а ГО Младеновац партнер.

Специјална болница, као носилац програма, ће обезбедити координацију, стручни кадар, рачуноводствену и административну подршку. Општина Младеновац, као партнер у пројекту, ће обезбедити новчана средства за кориснике са територије општине Младеновац.

О квалитету програма и партнерске сарадње бригу ће водити заједнички тим, који ће бити формиран на почетку реализације.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.