logo

Aktuelnosti

Општина плаћа лечење

Потписивањем Протокола о сарадњи између Градске општине Младеновац и Специјалне болнице за болести зависности из Београда, лечење опијатских зависника са територије наше општине биће бесплатно, односно трошкове лечења ће сносити градска општина Младеновац.

Сарадња Градске општине Младеновац и Специјалне болнице за болести зависности из Драјзерове, у посебном терапијском третману код опијатских завнисника из Младеновца, озваничена је почетком ове недеље потписивањем Протокола о сарадњи. Испред носиоца пројекта Специјалне болнице за болести зависности из Београда, ул. Теодора Драјзера 44, Протокол је потписала директорка др Јасна Дараган Савељић, док је испред партнера у пројекту Градске општине Младеновац, председник Бранислав Јовановић.

Између осталог, Протокол о сарадњи се се односи на програме који нису обухваћени обавезним здравственим осигурањем код опијатских зависника са територије општине Младеновац. Специјална болница је носилац програма, а ГО Младеновац партнер.

Специјална болница, као носилац програма, ће обезбедити координацију, стручни кадар, рачуноводствену и административну подршку. Општина Младеновац, као партнер у пројекту, ће обезбедити новчана средства за кориснике са територије општине Младеновац.

О квалитету програма и партнерске сарадње бригу ће водити заједнички тим, који ће бити формиран на почетку реализације.

 

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.