logo

Актуелности

Одржана аудиција за такмичење "Србија у ритму Европе 2017"

 

Представници фестивала "Србија у ритму Европе" одржали су 25. јануара у Младеновцу аудицију за избор учесника на овом фестивалу.

За аудицију се пријавило 89 ђака из младеновачких основних и средњих школа. После приказаног умећа у игри и плесу, жири је одабрао ученике Гимназије, Ању Деспотовић (плес) и Александра Дамњановића (песма), за учешће на финалном концерту који ће се одржати почетком јуна 2017. године у Сомбору, уз директан телевизијски пренос са националном покривеношћу.

Према пропозицијама такмичења, Ања и Александар, ће представљати Младеновац на финалном такмичењу, песмама на страном језику, односно језику земље Европе чији амбасадор ће им бити додељен од стране организатора. Градској општини Младеновац је додељена Белгија, а представници фестивала ће спремати наше представнике за песме које ће изводити на фламанском језику.

Победник за 2017. годину ће се одлучивати гласовима публике, преко СМС порука, и гласањем свих градова учесника. Педесет одсто од нето прикупљених средстава, од СМС глсасња, упућује се победничком граду као донација, а деца, победници, ће о трошку фестивала "Србија у ритму Европе" посетити земљу амбасаде коју представљају на финалном такмичењу.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.