logo

Aktuelnosti

Одржана аудиција за такмичење "Србија у ритму Европе 2017"

 

Представници фестивала "Србија у ритму Европе" одржали су 25. јануара у Младеновцу аудицију за избор учесника на овом фестивалу.

За аудицију се пријавило 89 ђака из младеновачких основних и средњих школа. После приказаног умећа у игри и плесу, жири је одабрао ученике Гимназије, Ању Деспотовић (плес) и Александра Дамњановића (песма), за учешће на финалном концерту који ће се одржати почетком јуна 2017. године у Сомбору, уз директан телевизијски пренос са националном покривеношћу.

Према пропозицијама такмичења, Ања и Александар, ће представљати Младеновац на финалном такмичењу, песмама на страном језику, односно језику земље Европе чији амбасадор ће им бити додељен од стране организатора. Градској општини Младеновац је додељена Белгија, а представници фестивала ће спремати наше представнике за песме које ће изводити на фламанском језику.

Победник за 2017. годину ће се одлучивати гласовима публике, преко СМС порука, и гласањем свих градова учесника. Педесет одсто од нето прикупљених средстава, од СМС глсасња, упућује се победничком граду као донација, а деца, победници, ће о трошку фестивала "Србија у ритму Европе" посетити земљу амбасаде коју представљају на финалном такмичењу.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.