logo

Актуелности

Младеновачким пољопривредницима 18 трактора и 35 прикључних машина

 

Секретар за привреду Милинко Величковић, председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан општинског Већа, Драган Вукадиновић, уручили су кључеве 18 трактора и 35 прикључних машина пољопривредницима са територије општине Младеновац који су учествовали на конкурсу за доделу субвенција за пољопривреду Града Београда.

Величковић је на примопредаји кључева напоменуо да Општина Младеновац из године у годину бележи значајан раст броја корисника подстицајних средстава Секретаријата за привреду Града Београда, за сва четири јавна позива, па тако и пораст исплаћених финансијских средстава пољопривредницима са територије ове општине.

Исплаћен је износ од 42 милиона динара за 111 корисника субвенција из области сточарства, пчеларства, воћарства и повртарства, као и пољопривредне механизације.

Величковић је изразио задовољство што су добитници подстицајних средстава махом млади људи који ће, како је рекао, сигурно наставити да се баве пољопривредом и остати да живе на селу, а временом и запослити нове младе људе који ће пристојно живети од свог рада.

Traktori1
Traktori2
Traktori3
Traktori4
Traktori5
Traktori6
Traktori7

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.