logo

Aktuelnosti

Mladenovačkim poljoprivrednicima 18 traktora i 35 priključnih mašina

 

Sekretar za privredu Milinko Veličković, predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić i član opštinskog Veća, Dragan Vukadinović, uručili su ključeve 18 traktora i 35 priključnih mašina poljoprivrednicima sa teritorije opštine Mladenovac koji su učestvovali na konkursu za dodelu subvencija za poljoprivredu Grada Beograda.

Veličković je na primopredaji ključeva napomenuo da Opština Mladenovac iz godine u godinu beleži značajan rast broja korisnika podsticajnih sredstava Sekretarijata za privredu Grada Beograda, za sva četiri javna poziva, pa tako i porast isplaćenih finansijskih sredstava poljoprivrednicima sa teritorije ove opštine.

Isplaćen je iznos od 42 miliona dinara za 111 korisnika subvencija iz oblasti stočarstva, pčelarstva, voćarstva i povrtarstva, kao i poljoprivredne mehanizacije.

Veličković je izrazio zadovoljstvo što su dobitnici podsticajnih sredstava mahom mladi ljudi koji će, kako je rekao, sigurno nastaviti da se bave poljoprivredom i ostati da žive na selu, a vremenom i zaposliti nove mlade ljude koji će pristojno živeti od svog rada.

Traktori1
Traktori2
Traktori3
Traktori4
Traktori5
Traktori6
Traktori7

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.