logo

Актуелности

Договорени приоритети за следећу годину са ЈВП ,,Београдводе"

Председник Градске оштине Младеновац, Владан Глишић и председница Скупштине општине Гордана Димитријевић Бјеличић, састали су се са в.д. директора ЈВП ,,Београдводе" Владимиром Баталовићем и његовим сарадницима.

Досадашња веома успешна сарадња општине Младеновац и овог предузећа биће настављена и наредне године, речено је на састанку на којем се разговарало о новим пословиним пројектима планираним у 2021. години.
На територији општине Младеновац ЈВП "Београдводе" обавља послове чишћења водотокова другог реда што подразумева кошење, измуљивање, вађење дрвне масе, сечу шибља и растиња. Иако је због епидемиолошке ситуације ове године смањен обим радова, редовно одржавање обављено је на свим водотоковима на територији општине. Критичне такчке у градском подручју су уређене и нема опасности од поплава, а следеће године приоритет ће бити уређење водотокова у сеоским подручјима.
Чишћење водотокова у општини Младеновац је у редовном програму одржавања ЈВП "Београдводе" од 2018. године и обавља се два пута годишње, на пролеће и јесен. Захваљујући томе, знатно је смањен ризик од поплава.
Voda1
Voda2
Voda3
Voda4
 
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.