logo

Aktuelnosti

Dogovoreni prioriteti za sledeću godinu sa JVP ,,Beogradvode"

Predsednik Gradske oštine Mladenovac, Vladan Glišić i predsednica Skupštine opštine Gordana Dimitrijević Bjeličić, sastali su se sa v.d. direktora JVP ,,Beogradvode" Vladimirom Batalovićem i njegovim saradnicima.

Dosadašnja veoma uspešna saradnja opštine Mladenovac i ovog preduzeća biće nastavljena i naredne godine, rečeno je na sastanku na kojem se razgovaralo o novim poslovinim projektima planiranim u 2021. godini.
Na teritoriji opštine Mladenovac JVP "Beogradvode" obavlja poslove čišćenja vodotokova drugog reda što podrazumeva košenje, izmuljivanje, vađenje drvne mase, seču šiblja i rastinja. Iako je zbog epidemiološke situacije ove godine smanjen obim radova, redovno održavanje obavljeno je na svim vodotokovima na teritoriji opštine. Kritične takčke u gradskom području su uređene i nema opasnosti od poplava, a sledeće godine prioritet će biti uređenje vodotokova u seoskim područjima.
Čišćenje vodotokova u opštini Mladenovac je u redovnom programu održavanja JVP "Beogradvode" od 2018. godine i obavlja se dva puta godišnje, na proleće i jesen. Zahvaljujući tome, znatno je smanjen rizik od poplava.
Voda1
Voda2
Voda3
Voda4
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.