logo

Актуелности

Сарадња општине и Туристичке организације Београда

 

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, организовао је радни састанак са директором Туристичке организације Београда Миодрагом Поповићем и његовим сарадницима. Овом приликом договорени су детаљи будуће сарадње. Између осталог, било је речи о пројекту изградње Визиторског центра и етно пијаце на Космају.

Поповић је рекао да потенцијали Космаја нису у потпуности искоришћени и да ову планину треба афирмисати као излетиште, али да такође треба изградити и читаву причу о Младеновцу као туристичком месту и промовисати потенцијале овог краја. Такође је истакао значај изградње Визиторског центра и стварање култа Деспота Стефана Лазаревића. У том смислу је договорено да Туристичка организација подржи овогодишњу манифестацију Дан деспота Стефана Лазаревића која се организује 1. августа у манастиру Павловац на Космају.

Напоменуо је да је Београд прошле године посетило милион страних туриста и да би, уз добру организацију и улагања, добар део њих могао да посети туристичке знаменитости младеновачке општине.

Sastanaktob1
Sastanaktob2
Sastanaktob3
Sastanaktob4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.