logo

Актуелности

Првенство Београда у рвању у младеновачком спортском центру - Пионири из Младеновца убедљиво први

Рвачки клуб „Љубомир Ивановић – Геџа“ био је домаћин првенства Београда за пионире, кадете и сениоре у рвању грчко - римским стилом. Такмичење је одржано у великој хали младеновачког Спортског центра који носи назив по овом великану рвачког спорта.
Екипа РК „Љубомир Ивановић – Геџа“, која је наступила са 38 такмичара у свим узрасним категоријама, освојила је укупно 28 медаља, и то 9 златних, 7 сребрних и 12 бронзаних. У конкуренцији пионира младеновачки Рвачки клуб је заузео убедљиво прво место са 150 бодова, док је други био Партизан са 85 бодова.
У укупном пласману први је био Раднички из Београда са 508 бодова, други Љубомир Ивановић – Геџа са 488 и трећи Партизан са 422 бода.
У конкуренцији девојака прва је била екипа Црвене звезде са 225 бодова, други Партизан са 89, док се на трећем месту позиционирала екипа Љубомира Ивановића – Геџе са 85 бодова.
На првенству Београда наступило 154 такмичара из 17 клубова. Екипу РК „Љубомир Ивновић – Геџа“ водили су тренери Слободан Сретеновић, Милош Питулић и Ислам Садикај, као и Јелена Сретеновић, тренер женске екипе Такмичењу је присуствовао и Александар Питулић, потпредседник Рвачког савеза Београд, досадашњи председник РК „Љубомир Ивановић – Геџа“.
Првенство је одржано у организацији Рвачког савеза Београда и Рвачког савеза Србије уз техничку организаију РК „Љубомир Ивановић – Геџа“.
Супервизор такмичења био је Војислав Табачки, инструктор судијске организације и некадашњи високи функционер Спортског савеза Србије.
Pioniri1
Pioniri2
Pioniri3
Pioniri4
Pioniri5
Pioniri6
Pioniri7
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.