logo

Aktuelnosti

Prvenstvo Beograda u rvanju u mladenovačkom sportskom centru - Pioniri iz Mladenovca ubedljivo prvi

Rvački klub „Ljubomir Ivanović – Gedža“ bio je domaćin prvenstva Beograda za pionire, kadete i seniore u rvanju grčko - rimskim stilom. Takmičenje je održano u velikoj hali mladenovačkog Sportskog centra koji nosi naziv po ovom velikanu rvačkog sporta.
Ekipa RK „Ljubomir Ivanović – Gedža“, koja je nastupila sa 38 takmičara u svim uzrasnim kategorijama, osvojila je ukupno 28 medalja, i to 9 zlatnih, 7 srebrnih i 12 bronzanih. U konkurenciji pionira mladenovački Rvački klub je zauzeo ubedljivo prvo mesto sa 150 bodova, dok je drugi bio Partizan sa 85 bodova.
U ukupnom plasmanu prvi je bio Radnički iz Beograda sa 508 bodova, drugi Ljubomir Ivanović – Gedža sa 488 i treći Partizan sa 422 boda.
U konkurenciji devojaka prva je bila ekipa Crvene zvezde sa 225 bodova, drugi Partizan sa 89, dok se na trećem mestu pozicionirala ekipa Ljubomira Ivanovića – Gedže sa 85 bodova.
Na prvenstvu Beograda nastupilo 154 takmičara iz 17 klubova. Ekipu RK „Ljubomir Ivnović – Gedža“ vodili su treneri Slobodan Sretenović, Miloš Pitulić i Islam Sadikaj, kao i Jelena Sretenović, trener ženske ekipe Takmičenju je prisustvovao i Aleksandar Pitulić, potpredsednik Rvačkog saveza Beograd, dosadašnji predsednik RK „Ljubomir Ivanović – Gedža“.
Prvenstvo je održano u organizaciji Rvačkog saveza Beograda i Rvačkog saveza Srbije uz tehničku organizaiju RK „Ljubomir Ivanović – Gedža“.
Supervizor takmičenja bio je Vojislav Tabački, instruktor sudijske organizacije i nekadašnji visoki funkcioner Sportskog saveza Srbije.
Pioniri1
Pioniri2
Pioniri3
Pioniri4
Pioniri5
Pioniri6
Pioniri7
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.