logo

Актуелности

Одржана 11. седница Скупштине општине Младеновац

 

У великој сали општине одржана је једанаеста седница Скупштине општине Младеновац. Седници је присуствовало 48 одборника који су разматрали и усвојили све тачке дневног реда, а као најважнија тачка усвојен је буџет за 2022. годину.

Образлажући предлог буџета за следећу годину, председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, истакао је да су у буџету планирана значајна средства за инвестициона улагања. Између осталог, планирана је релизација пројеката у области изградње саобраћајне и комуналне инфраструктуре, проширења паркинг места у граду, изградња спортских терена, а предвиђена су и значајна давања у области социјалне заштите, културе и спорта. Како је рекао, само за путну инфраструктуру је опредељено око 140 милиона динара, а у следећој години биће изграђено и девет нових бунара.

Поред Одлуке о буџету, одборници Скупштине општине су, између осталог, усвојили и Предлог плана јавног здравља за територију општине Младеновац, као и Предлог решења о именовању изборне комисије. Такође, Скупштина је усвојила и програме пословања младеновачких јавних предузећа и установа за 2022. годину.

11skupstina1
11skupstina2
11skupstina3
11skupstina4
11skupstina5
11skupstina6
11skupstina7
11skupstina8

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.