logo

Aktuelnosti

Održana 11. sednica Skupštine opštine Mladenovac

 

U velikoj sali opštine održana je jedanaesta sednica Skupštine opštine Mladenovac. Sednici je prisustvovalo 48 odbornika koji su razmatrali i usvojili sve tačke dnevnog reda, a kao najvažnija tačka usvojen je budžet za 2022. godinu.

Obrazlažući predlog budžeta za sledeću godinu, predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, istakao je da su u budžetu planirana značajna sredstva za investiciona ulaganja. Između ostalog, planirana je relizacija projekata u oblasti izgradnje saobraćajne i komunalne infrastrukture, proširenja parking mesta u gradu, izgradnja sportskih terena, a predviđena su i značajna davanja u oblasti socijalne zaštite, kulture i sporta. Kako je rekao, samo za putnu infrastrukturu je opredeljeno oko 140 miliona dinara, a u sledećoj godini biće izgrađeno i devet novih bunara.

Pored Odluke o budžetu, odbornici Skupštine opštine su, između ostalog, usvojili i Predlog plana javnog zdravlja za teritoriju opštine Mladenovac, kao i Predlog rešenja o imenovanju izborne komisije. Takođe, Skupština je usvojila i programe poslovanja mladenovačkih javnih preduzeća i ustanova za 2022. godinu.

11skupstina1
11skupstina2
11skupstina3
11skupstina4
11skupstina5
11skupstina6
11skupstina7
11skupstina8

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.