logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Оглас - Јавно надметање

На основу Решења Председника Градске општине Младеновац о спровођењу  поступка јавног надметања бр. II-00-06-3/682/2013 од  28.5.2013. године, расписује се:


О   Г   Л   А   С
ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОМ  НАДМЕТАЊУ
ДАНА 5.6.2013. ГОДИНЕ СА ПОЧЕТКОМ У 12,00 ЧАСОВА

РАДИ ИЗДАВАЊА У ЗАКУП пословног простора на коме је носилац права коришћења и управљања грaдска општина Младеновац, а који се налази у Младеновцу, и то:

- у ул. Краља Петра  Првог бр. 214, укупне површине 22,00 м2.

У овом пословном простору могу се обављати све врсте делатности.

Пословни простор се даје у виђеном стању, на неодређено време, почев од 1.7.2013. године.

Почетна цена закупнине износи 572,39 дин/м2 са ПДВ-ом, са кораком увећања цене у износу од 50,00 динара.

Право учешћа у јавном надметању имају сва правна и физичка лица (предузетници) која благовремено доставе уредну пријаву и која су регистрована за обављање делатности, као и физичка лица која нису регистрована за обављање делатности уз обавезу да се у року од 30 дана од дана одржавања јавног надметања региструју за обављање одговарајуће делатности и отпочну са радом, осим оних правних и физичких лица која по одредбама Одлуке о пословном простору, не могу стећи статус закупца, односно учествовати на јавном надметању.

Учесници у поступку јавног надметања су дужни да уз пријаву положе депозит за учешће у лицитацији у висини две минималне закупнине у износу од 1.144,78 динара, који се уплаћује на благајни Управе Градске општине Младеновац, сваког радног дана од 08,00 до 16,00 часова, односно на уплатни рачун ГО Младеновац број 840-719804-33, број модела 97, позив на број 82-070, све док траје оглас, а најкасније 1 (један) час пре почетка јавног надметања, уз обавезу подношења признанице о уплати на увид службеном лицу приликом учешћа у поступку јавног надметања, као и приликом враћања депозита учесницима који не буду одређени за закупце.

Пријава за јавно надметање подноси се Комисији за пословни простор градске општине Младеновац, на јединственом обрасцу у запечаћеној коверти, препоручено поштом или непосредно преко Писарнице Управе градске општине Младеновац, са назнаком: "Пријава за јавно надметање - НЕ ОТВАРАЈ", најкасније сат времена пре почетка јавног надметања.

Пријава за јавно надметање обавезно садржи:

- податке о подносиоцу пријаве, уз следеће доказе: решење
Агенције за привредне регистре којим је извршен упис привредног друштва, односно радње; ПИБ; матични број; уговор са банком о отварању и вођењу пословног рачуна; лична карта оснивача;

- пуномоћје за лице које заступа подносиоца пријаве;

- доказ о уплати депозита; и

- изјаву посносиоца пријаве да прихвата услове из огласа.

Физичка лица која нису регистрована за обављање одговарајуће делатности, дужна су да уз пријаву доставе и изјаву којом се обавезују да ће се у року од 30 дана од дана спровођења поступка јавног надметања регистровати за обављање одговарајуће делатности у складу са Одлуком о спровођењу поступка јавног надметања.

Учесник јавног надметања који излицитира највећи понуђени износ, потписује изјаву којом се обавезује, да ће у року од осам дана од дана одржаног јавног надметања, уплатити на рачун закуподавца, договорени износ који се има сматрати првом месечном закупнином, као и износ у висини две излицитиране месечне закупнине на посебан депозитни рачун као средство обезбеђења плаћања.

Ако учесник који понуди највећи износ закупнине исти не уплати у предвиђеном року, односно одустане од понуде, губи право на стицање статуса закупца, као и уплаћени депозит, а поступак јавног надметања се понавља под истим условима у року од 15 (петнаест) дана.

Јавно надметање ће се одржати дана 5.6.2013. године (среда), са почетком у 12,00 часова, у сали Скупштине градске општине Младеновац, у ул. Јанка Катића бр. 6.

Оглас остаје отворен до 5.6.2013. године, до 11,00 часова, сат времена пре почетка јавног надметања.

Оглас за јавно надметање објавити на WEB SAJT-у градске општине Младеновац и истицањем на огласној табли Управе градске општине Младеновац и на улазним вратима пословног простора који је предмет јавног надметања.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.