logo

Пољопривреда

Младеновчани на Новосадском сајму

altНовосадски сајам, највећу смотру домаћег и иностраног аграра код нас, посетило је 120 пољопривредника из наше општине. Посету је огранизовала градска општина Младеновац.

Седам произвођача и фирми из градске општине Младеновац, представили су своје производе на 86. Међународном пољопривредног сајма у Новом Саду. Наши произвођачи хране и пића били су на штанду Града Београда, кои је обишао је и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић.

Осим наше општине, на заједничком штанду, представили су се и излагачи из Раковице, Барајева, Гроцке, Савског венца, Сурчина и Сопота, а у понуди су били млечни, сухомеснати, као и производи од меда и воћа. Излагаче из наше општине посетио је и Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

Према речима Гордане Димитријевић Бјеличић, члана Већа задужене за пољопривреду, градска општина Младеновац је као и претходиних година организовала посету сајму што је наишло на традиционално велико интересовање пољопривредника као и наших пољопривредних удружења. Она је најавила да ће следеће године општина Младеновац организовати одлазака на сајам за још више заинтересованих суграђана.

На овогодишњем Међународном пољопривредном сајму наступило је 1.518 фирми, институција и организација из 32 земље.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.