logo

Poljoprivreda

Младеновчани на Новосадском сајму

altНовосадски сајам, највећу смотру домаћег и иностраног аграра код нас, посетило је 120 пољопривредника из наше општине. Посету је огранизовала градска општина Младеновац.

Седам произвођача и фирми из градске општине Младеновац, представили су своје производе на 86. Међународном пољопривредног сајма у Новом Саду. Наши произвођачи хране и пића били су на штанду Града Београда, кои је обишао је и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић.

Осим наше општине, на заједничком штанду, представили су се и излагачи из Раковице, Барајева, Гроцке, Савског венца, Сурчина и Сопота, а у понуди су били млечни, сухомеснати, као и производи од меда и воћа. Излагаче из наше општине посетио је и Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

Према речима Гордане Димитријевић Бјеличић, члана Већа задужене за пољопривреду, градска општина Младеновац је као и претходиних година организовала посету сајму што је наишло на традиционално велико интересовање пољопривредника као и наших пољопривредних удружења. Она је најавила да ће следеће године општина Младеновац организовати одлазака на сајам за још више заинтересованих суграђана.

На овогодишњем Међународном пољопривредном сајму наступило је 1.518 фирми, институција и организација из 32 земље.

alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.