logo

SRC "Ljubomir Ivanović - Gedža"

sportcentar

Sportsko-rekreacioni centar Mladenovac zvanično je počeo sa radom 8. avgusta 1982. kao ustanova za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture, a od 2006. nosi naziv po proslavljenom rvaču Ljubomiru Ivanoviću - Gedži koji potiče iz ovih krajeva.

Estetski jedan od najlepših sportskih centara u celoj bivšoj Jugoslaviji, vrlo funkcionalan objekat od 9000 m2, pruža široke mogućnosti korisnicima za realizaciju raznih sportsko-rekreativnih sadržaja i kontinuirano bavljenje raznim sportovima i treniranje raznih veština: karate, rvanje, košarka, odbojka, fudbal, stoni tenis, plivanje...

Poseduje veliku halu sa 1617 mesta i površinom terena 43x20 m, malu halu površine 14x9 m, naročito podobnom za razne gimnastičko-borilačke sportove, potpuno opremljenu salu za stoni tenis, saunu, teretanu i mali i veliki 25 metarski bazen zatvorenog tipa.

Кapaciteti Sportsko-rekreacionog centra na raspolaganju su, kako mnogobrojnim sportskim klubovima, tako i ostalim građanima. Naročitu pažnju i brigu poklanja najmlađima kroz razne besplatne sportsko-rekreativne programe, a naročito za vreme zimskog i letnjeg raspusta. Objekti Centra pogodni su i za razne kulturne i privredne manifestacije.

scSPORTSКO-REКREACIONI CENTAR "LJUBOMIR IVANOVIĆ - GEDŽA"
Vuka Кaradžića 35, Mladenovac
tel/faks 8236-101

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.