logo

Oglasi, tenderi, konkursi i javne nabavke

Конкурс "Млади и село"

Пројекат "Млади и село" је програм подршке младима у руралним срединама који спроводи Центар за унапређење предузетништва младих, а финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Циљ конкурса МЛАДИ И СЕЛО је развијање нових омладинских иницијатива које ће укључити младе из руралних средина, као  и популаризација руралног туризма Србије.

Конкурс је отворен од 20. јуна до 31. јула 2013. године.

Резултати конкурса биће објављени 12. августа, на Међународни дан младих, након одлуке Комисије.

Предложени омладински пројекти би требало да буду спроведени у периоду од 15. августа до 15. октобра 2013. године.

Вредност једног омладинског пројекта може износити између 50.000,00 и 100.000,00 динара

По затварању конкурса, петочлана Комисија коју формира Центар за унапређење предузетништва младих ће одабрати између 10 и 15 омладинских пројеката којима се подстиче омладински активизам у руралним срединама и који ће бити финансирани  у оквиру кампање МЛАДИ И СЕЛО у укупном износу од милион динара.

Листа удружења младих и неформалних омладинских група чији омладински пројекти ће бити финансирани ће бити објављена на сајту Центра за унапређење предузетништва младих: www.cupm.org.rs и омладинском Интернет порталу www.zamislizivot.org.

За сва питања везано за процедуре пријављивања на конкурс можете се обратити Центру за унапређење предузетништва младих путем електронске поште на еmail: office@cupm.org.rs, или телефоном на број: 061/30-66-777.

Такође, сви заинтересовани за учешће у овом конкурсу за додатне информације могу се обратити Страхињи Стојковићу, шефу Канцеларије за младе ГО Младеновац и Дејану Вићовцу, члану Већа за пољопривреду и привреду градске општине Младеновац.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.