logo

Oglasi, tenderi, konkursi i javne nabavke

Одлука - Избор пројеката невладине организације

 

У складу са чланом 19. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација и млађих селекција спортских клубова из буџета градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", бр. 3/13 - пречишћен текст), а након спроведеног Јавног конкурса за финансирање пројекта невладине организације чија је делатност обављање послова из области социјалне заштите и старања о старим и немоћним особама у 2013. години, објављује се следеће:

На основу члана 18. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација и млађих селекција спортских клубова из буџета градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", бр. 3/13 - пречишћен текст), члана 37. Статута Градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", број 40/10 - пречишћен текст), у складу са Одлуком о буџету Градске општине Младеновац за 2013. годину ("Службени лист града Београда", бр. 68/12), као и предлога Комисије за спровођење поступка јавног конкурса за избор пројекта невладине организације чија је делатност обављање послова из области социјалне заштите и старања о старим и немоћним особама, председник градске општине доноси

О Д Л У К У

О ИЗБОРУ ПРОЈЕКТА НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЧИЈА ЈЕ ДЕЛАТНОСТ ОБАВЉАЊЕ ПОСЛОВА ИЗ ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ И СТАРАЊА О СТАРИМ И НЕМОЋНИМ ОСОБАМА У 2013. ГОДИНИ


I  Издваја се износ од 300.000,00 динара Удружењу грађана "Они то заслужују" са седиштем у Младеновцу, ул. Краља Петра I бр. 173/77, на име финансирања пројекта "Подршка старим лицима без породичног старања у сопственом смештају (Геронтолошка служба)", достављеног у пријави бр. 2790 од 14.5.2013. године на Јавни конкурс за избор пројекта невладине организације чија је делатност обављање послова из области социјалне заштите и старања о старим и немоћним особама у 2013. години.

II  Пројекат "У сусрет 40. јубиларној години постојања Савеза слепих Младеновац", са којим је конкурисала Међуопштинска организација Савеза слепих Србије - Младеновац (пријава бр. 2764 од 13.5.2013. године), није у потпуности позитивно оцењен, те градска општина Младеновац неће финансирати исти.

III  Учесници конкурса имају право приговора Већу градске општине Младеновац у року од 8 дана од дана достављања Одлуке.

IV  Одлука постаје коначна:
- по истеку рока за истицање приговора, уколико ни један учесник Јавног конкурса није изјавио приговор на Одлуку
- по достављању учесницима Јавног конкурса Одлуке Већа градске општине у вези са изјављеним приговором
- по достављању Одлуке учесницима Јавног конкурса, уколико су се одрекли права на истицање приговора.

V  По коначности Oдлуке, председник градске општине закључује уговор о финансирању пројекта из буџета градске општине Младеновац са невладином организацијом.


VII  По коначности Oдлуке, исту, објавити на званичној интернет презентацији градске општине, а најкасније у року од 14 дана од дана закључења уговора.


VIII  Одлуку доставити: учесницима Конкурса, члановима за спровођење поступка јавног конкурса за избор пројекта невладине организације чија је делатност обављање послова из области социјалне заштите и старања о старим и немоћним особама, Служби за буџет и финансијске послове Управе градске општине Младеновац и архиви.

 

Број II-00-06-3/643/2013, 22.5.2013. године

Председник
градске општине Младеновац
Дејан Чокић

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.