logo

Jaвни увид - Просторни план Авала-Космај

Јавни увид у Нацрт просторног плана подручја посебне намене предела изузетних одлика Авала - Космај и Извештај о стратешкој процени утицаја на животну средину одржаће се у у периоду од 27. августа до 25. септембра 2012.године.

Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја биће изложени на јавни увид сваког радног дана од 9 до 14 часова у просторијама Градске управе града Београда (Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове), у улици 27. марта 43 – 45.
Јавна презентација Нацрта просторног плана и Извештаја о стратешкој процени утицаја биће одржана дана 12. септембра 2012. године са почетком у 12,00 часова у просторијама Градске управе града Београда, у улици 27. марта 43 – 45 (сала 2 у сутерену).

ЈАВНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ЈАВНИ УВИД коју формира Републичка агенција за просторно планирање на којој ће бити разматране достављене примедбе током јавног увида биће одржана по завршетку јавног увида, дана 5. октобра 2012. године, са почетком у 12,00 часова у просторијама Градске управе града Београда (Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове), у улици 27. марта 43 – 45 (сала 2 у сутерену).

Овде можете погледати ДЕТАЉНИ ПРИКАЗ ПЛАНА

 

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.