logo

Обавештење - Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије обавештава сва интерно расељена лица и лица пореклом са Косова и Метохије да до недеље 18. маја 2014. године у свим општинским повереништвима за избеглице и миграције могу да се региструју за гласање путем поште на парламентарним изборима на Косову и Метохији заказаним за 8. јун 2014.

Лица која имају косовска документа  потребно је да понесу личну карту или копију личне карте.

Лица која немају косовска документа треба да понесу личну карту Републике Србије, расељеничку документацију, као и додатне документе, уколико их имају, попут ђачке књижице, индекса, здравствене или војне књижице, рачуна за струју, воду, телефон или комуналије, потврде и решења на име и са адресом као што су потврде из општина, месних заједница, судова, полиције, студентских служби или радних организација, односно што више докумената који доказују пребивалиште на територији Косова и Метохије 1998. године.

Повереништва за избеглице и миграције ће радити сваког дана од 7.30 до 20 сати. За додатне информације сви заинтересовани могу телефоном да позову канцеларије повереништава у општинама у којима живе.

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије

 

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.