logo

Vesti

Представници општине у Агенцији за приватизацију

Делегација општине Младеновац коју је предводио Дејан Вићовац, члан Већа за пољопривреду и привреда, а у којој су били заменик председника скупштине Момчило Савковић и Јавни правобранилац Драган Томићевић разговарала је 19. октобра са представницима Агенције за приватизацију.

Делегација општине Младеновац коју је предводио Дејан Вићовац, члан Већа за пољопривреду и привреду, а у којој су били заменик председника скупштине Момчило Савковић и Јавни правобранилац Драган Томићевић разговарала је 19. октобра са представницима Агенције за приватизацију.

Састанак је инициран од стране општине Младеновац због настале ситуације у приватизованим предузећима, појаве штрајкова и великог незадовољства радника, првенствено у "Керамици" и "Минелу". Агенцију за приватизацију представљали су Тања Митровић, директор регионалне канцеларије, Јован Матановић руководилац пројекта задужен за "Петар Драпшин" и контролором испуњености уговора Марковићем.

Како каже Дејан Вићовац, разговорало се о поступку приватизације предузећа у нашој општини, уговорима о приватизацији и њиховој испуњености од стране купаца, тренутном статусу предузећа и ингеренцији Агенције у приватизованим предузећима.

Вићовац каже да овај састанак у Агенцији није у потпуности испунио очекивања са којима се пошло на разговоре.

– Установили смо да представници Агенције нису били баш најбоље припремљени за овај састанак и да нам нису пружили очекиване одговоре. Благо речено, деловали су неупућено у оно што је била њихова надлежност. За њих је то била папирологија, а за нас су то живи људи, наши суграђани који свакодневно остају без посла или нередовно примају и онако мале личне дохотке због резултата приватизације у нашој општини. Ипак, договорено је да Агенција у најкраћем року достави нашој општини документацију о самом току процеса приватизације предузећа у градској  општини Младеновац, док су били под њиховом ингеренцијом, као и саме записнике који су дефинисали испуњеност уговора и престанак надлежности Агенције за приватизацију – рекао је Вићовац

Списак Уговора о приватизацији привредних друштава у градској општини Младеновац који су зкључивани у Агенцији за приватизацију Републике Србије (.PDF документи)


ПРОГРЕС

КОБЕСТ

РАСАДНИК (УЉАРИЦЕ-РАСАДНИК)

МАКОВИЦА

ИНТЕКС

ГРАФИКА

КЕРАМИКА

КОСМАЈ – МЕРМЕР

ЕЛЕКТРОШУМАДИЈА ДП

ИНОС–ИНДУСТРОСИРОВИНА  (ОТПАД)

ШУМАДИЈА

КОСМАЈ

ЈПИ МЛАДЕНОВАЦ (РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА)

БЕОГРАД- БИРО

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.