logo

Vesti

Завршена приватизација "Керамике"

Завршена приватизација "Керамике"
Конзорцијум фирми "Интер Гас д.о.о" из Београда и "Оил Бг" из Софије, куповином 65% капитала предузећа, постао је већински власник "Керамике" Младеновац. На јучерашњој Скупштини акционара "Керамике", изабран је нов УЮ..

Завршена приватизација "Керамике"

Конзорцијум фирми "Интер Гас д.о.о" из Београда и "Оил Бг" из Софије, куповином 65% капитала предузећа, постао је већински власник "Керамике" Младеновац. На јучерашњој Скупштини акционара "Керамике", изабран је нов Управни одбор који чине Данаил Колов, Александар Пантовић, Бранко Вуксан, Љубица Станојковић и Бранислав Јовановић.


За председника Управног одбора изабран је Александар Пантовић, а за генералног директора именован је Бранко Вуксан, који је изложио основне смернице даљег развоја "Керамике" Младеновац.


Он је изјавио ће компанија у наредних 18 месеци уложити најмање 3 милиона евра у модернизацију и аутоматизацију производње санитарне керамике и димоводних цеви у циљу повећања обима производње и квалитета. Даља стратегија развоја биће усмерена на ангажовање стручног кадра, задовољавање светских стандарда, што ће омогућити стабилан раст и развој, као и ширење на нова тржишта.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.