logo

Vesti

Похапшени крадљивци

Похапшени крадљивци Полицијски службеници Одсека за сузбијање криминалитета ухапсили су М.М из Младеновца који је на територији општине крајем прошле и почетком ове године извршио више тешких крађа. Ухапшени је "зарадио" седам пријава за ...

Похапшени крадљивци Полицијски службеници Одсека за сузбијање криминалитета ухапсили су М.М из Младеновца који је на територији општине крајем прошле и почетком ове године извршио више тешких крађа. Ухапшени је "зарадио" седам пријава за обијање и крађу ствари из пословних канцеларија, трговинских радњи и ОШ "Свети Сава".

Другари из Тополе, А.М и Г.П на "пропутовању" кроз нашу општину, свратили су током ноћи 1. на 2. април на паркинг у улици Вука Караџића и украли "заставин", "Корал IN" власништво "Београдских електрана". Убрзо након позајмице су ухапшени и предати Истражном судији Општинског суда у Младеновцу.

Полиција је ухапсила малолетног Г.Х из Младеновца због сумње да је починио више кривичних дела Тешких крађа. Наиме, млади љубитељ музике је почетком ове године обијао аутомибиле по граду из којих је крао ЦД плејере у радио касетофоне. Против њега поднете су 4 пријаве.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.