logo

Vesti

Пресела му утакмица

Пресела му утакмицаИ док се по нашим медијима води изузетно битна полемика да ли су државни функционери прекршили закон наздрављајући успеху Србије и одласку на Светско првенство, тридесетчетворогдишњег Ј.Д из Младeновца, опијање на сеоѮ..

Пресела му утакмицаИ док се по нашим медијима води изузетно битна полемика да ли су државни функционери прекршили закон наздрављајући успеху Србије и одласку на Светско првенство, тридесетчетворогдишњег Ј.Д из Младeновца, опијање на сеоском дербију дуго ће "сврбети" по џепу. Наиме, младеновачка полиција поднела је прекршајне пријаве против поменутог весељака који је 4. октобра на фудбалској утакмици Велике Иванче и Влашке унео пиће на стадион, добро се "загрејао" и како се наводи "... у видно алкохолисаном стању вређао судију, да би након утакмице кренуо кући управљајући возилом под видним дејством алкохола..."

Полиција је зауставила Ј.Д и због извршених прекршаја из Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама и Закона о безбедности саобраћаја, сутрадан га по скраћеном поступку привела Општинском органу за прекршаја који му је након спроведеног поступка изрекао новчану казну у укупном износу од 55.000 динара.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.