logo

Vesti

Мотори, мотори ...

Мотори, мотори ... Обијач из Јагњила − Оперативци Одсека за сузбијање криминалитета Полицијске станице Младеновац ухапсили су Ј.М из Јагњила под сумњом да је на територији целе општине извршио више дела Тешких крађа, тако што је пров...

Мотори, мотори ... Обијач из Јагњила − Оперативци Одсека за сузбијање криминалитета Полицијске станице Младеновац ухапсили су Ј.М из Јагњила под сумњом да је на територији целе општине извршио више дела Тешких крађа, тако што је проваљивао у викендице, породичне куће, канцеларије и друге објекте одакле је односио новац и робу.

Ухапшени зеленаши − Сарадњом младеновачке полиције и оперативаца 2. одељења Управе криминалистичке полиције ухапшен је М.Т из Младеновца који је извршио кривично дело Изнуде над М.Ђ из Велике Крсне. Такође, због истог кривичног дела ухапшен је и М.В из Рабровца који је изнуђивао новац од Д.А из истог села.

Крадљивци BMW - a − На основу оперативних података полицијски службеници ПС Младеновац пронашли су у Сенаји аутомобил BMW, смедеревских регистрација. Оперативном обрадом утврђено је да је возило украдено на територији општине Смедерево тако да су лица затечена у возилу приведена у станицу. Такође је утврђено да су ухапшени осим крађе возила на подручју Смедерева извршили Тешку крађу обијањем куће чији се власник налази у иностранству.

200 на сат у кривину − Радећи по редовним дужностима и задацима, али и појачаном контролом током акције "Кацига на главу", младеновачки саобраћајци су за првих девет месеци ове године на младеновачким улицама санкционисали 845 возача брзих двоточкаша (298 возача мотоцикала и 547 возача бицикала са мотором (до 50 кубика, скутери ...). Против ових возача састављено је укупно 375 захтева за покретање прекршајног поступка. Најчешће кажњаван прекршај код мотоцилиста је вожња пре стицања права на управљање (89), а код возача бицикала са мотором управљање без возачке дозволе. На лицу места кажњена су укупно 275 возача због неношења заштитне кациге. Анализа говори да је највећи број саобраћајних прекршаја (чак дупло) почињен у периоду од 15,00 - 21,00 у односу на ноћне и ране јутарње сате од 21,00 - 06,00. Такође, уочено је да је далеко највећи број прекршаја санкционисан на градским улицама и насељима поред града у односну на улице и путеве ван ужег градског подручја и путевима ван града.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.