logo

Vesti

Ухапшена разбојничка група

Ухапшена разбојничка група
Заједничком акцијом полиције Београда и Чачка ухапшена је петочлана група осумњичена за разбојништво извршено 27. октобра ове године над Радојком Капуран (76) када су из њеног стана у Чачку однели 43.000 евра и већу ...

Ухапшена разбојничка група

Заједничком акцијом полиције Београда и Чачка ухапшена је петочлана група осумњичена за разбојништво извршено 27. октобра ове године над Радојком Капуран (76) када су из њеног стана у Чачку однели 43.000 евра и већу количину златног накита и дуката.

Инспектори су у стану Милана Капурана (24) у Београду пронашла 12.750 евра, 700.000 динара, златни накит и дуката, а код Владана Петровића (30) из Младеновца нађено је 2.700 евра. Осим поменуте двојице ухапшени су Влада Стојановић (20) и Александар Тодоровић (20), обојица из Београда, као и Снежана Сремчевић (45) из Чачка, и свима је у Окружном суду у Чачку одређен притвор до 30 дана.

Према саопштењу Полицијске управе у Чачку, Владан Петровић је на дан пљачке у поподневним сатима, маскиран дошао до старичиног стана где му је врата отворила Снежана Сремчевић, Радојкина сестричина. Нападач је репликом пиштоља имитирао напад на Снежану, а затим њу и Радојку везао лепљивом траком. Из ормара је, потом, узео кофер са новцем и накитом и вратио се у Београд. Ту је део пара задржао за себе, остатак поделио са осталим члановима криминалне групе док је накит и дукате предао старичином унуку, Милану Капурану.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.