logo

Vesti

Дилери питомци и криволовци

Дилери питомци и криволовциСВАКИ ПОЧЕТАК ЈЕ ТЕЖАК − (4.март, насеље "Селтерс", 19,45) − Након оперативног рада инспектори Полицијске станице Младеновац ухапсили су Г.В (29) и Ј.Ј(20) обојицу из Младеновца. Приликом претреса ухапшених код њих је прон...

Дилери питомци и криволовциСВАКИ ПОЧЕТАК ЈЕ ТЕЖАК − (4.март, насеље "Селтерс", 19,45) − Након оперативног рада инспектори Полицијске станице Младеновац ухапсили су Г.В (29) и Ј.Ј(20) обојицу из Младеновца. Приликом претреса ухапшених код њих је пронађено 15 пакетића хероина спремљених за продају. Даљом обрадом пребивалишта ухапшених откривена је опрема за размеравање и паковање дроге. Интересантно је да горе поменути двојац до сада није познат полицији по сличним кривичним делима, односно до сада нису имали нити једну пријаву, па чак ни за неношење личне карте. Уз кривичну пријаву за Неовлашћену производњу, држање и стављање у промет опојних дрога приведени су истражном судији који им је одредио притвор у трајању од 30 дана.

УЛОВЉЕНИ ЛОВЦИ − (28. фебруар, Јагњило, 18,30) − На пријаву да је у засеоку Стражевица, у атару села Јагњило, у току могућ криволов полицијска патрола је изашла на поменуту локацију где су затекли В.А (31) и Ђ.А (20) из Јагњила. Код њих је пронађена пушка у илегалном поседу те несуђеним ловцима следи подношење пријава за Незаконит лов и Незаконито држање оружја и експлозивних материја.

БЕЖИ ПАНДУРИ ! − (24. фебруар, Влашко Поље, 22,30) − Приликом рутинског обиласка терена патрола ПС Младеновац код пумпе "Ера - петрол" приметила је два лица како покушавају да стартују црвени "Југо", Аранђеловачких таблица. Након што су видели патролу двојац се дао у бежање али су убрзо стигнути и похватани. Провером је утврђено да се ради о лицима из Сопота, П.М (1984) и К.Г (1968). Према стандардној процедури обијачи су ухапшени уз кривичну пријаву за Неовлашћено коришћење туђег моторног возила.

НА ТРЕЖЊЕЊЕ У СТАНИЦУ − За непуна четири месеца од ступања на снагу новог Закона о безбедности саобраћаја (11. децембар) саобраћајна полиција је за 28 лица, са преко 1,2 промила алкохола у крви, одредила меру обавезног задржавања. За ову групу саобраћајних преступника предвиђена је новчана казна до 30.000 динара или 30 дана затвора.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.