logo

Vesti

Полицајци са ученицима ОШ "Коста Ђукић"

Полицајци са ученицима ОШ Радници Полицијске станице Младеновац недавно су испред ОШ "Коста Ђукић" угостили основце из ове школе. Акција је наставак напора Полицијске станице да свој рад и активности приближе грађанима, пре свега нашим најмлађЮ..

Полицајци са ученицима ОШ Радници Полицијске станице Младеновац недавно су испред ОШ "Коста Ђукић" угостили основце из ове школе. Акција је наставак напора Полицијске станице да свој рад и активности приближе грађанима, пре свега нашим најмлађим суграђанима. Ово је такође била прилика да службеници ПС Младеновац на атрактиван и деци пријемчив начин укажу на важност превенције, подизања безбедносне културе и придржавање правила понашања у саобраћају. Како нам је речено у ПС Младеновац, младеновачка полиција ће и даље користити сваку погодну прилику како би се активно укључила у приближавање улоге и задатака које полиција има у друштву.

Крали по кућама и предузећима (Младеновац, 24.мај) − Након краћег оперативног рада службеници ПС Младеновац ухапсили су М.Г (40) и његовог "сарадника" С.Ј (20) који су средином прошлог месеца у кратком периоду извршили пет кривичних дела Тешке крађе. Ухапшени двојац је на територији наше општине од 17.5 до 24.5 обијао улазна врата кућа, станова, предузећа и радњи одакле су односили секундарне сировине, брусилице, бушилице, електричне тестере и остали алат, а све у вредности од преко 200.000 динара. Украдени предмети су приликом претреса нађени у стану ухапшеног М.Г и враћени власницима. Дан након хапшења, М.Г и С.Ј су уз кривичну пријаву приведени дежурном истражном судији Другог основног суда у Београду, који је осумњиченом М.Г одредио једномесечни притвор.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.