logo

Vesti

Обио, опљачкао па запалио

Обио, опљачкао па запалиоПУСТОШ ИЗА ПЉАЧКАША − (3. август, Село Младеновац, 05.10 ) − На пријаву комшије да је у суседству избио пожар, младеновачки ватрогасци су у раним јутарњим часовима 3.8.2010 изашли на терен са четири возила и убрзо локализов...

Обио, опљачкао па запалиоПУСТОШ ИЗА ПЉАЧКАША − (3. август, Село Младеновац, 05.10 ) − На пријаву комшије да је у суседству избио пожар, младеновачки ватрогасци су у раним јутарњим часовима 3.8.2010 изашли на терен са четири возила и убрзо локализовали ватру. Међутим, иако на срећу није било повређених, материјална штета за породично домаћинство М.С из Села Младеновца је огромна. Ватра је прогутала кров, поткровље и гаражу куће, као и возила која су се налазила у гаражи, аутомобил марке "Крајслер Неон" као и скутер кинеске производње све у власништву поменутог М.С. Истог јутра младеновачка полиција је као осумњиченог за пљачку и подметање пожара, пронашла и ухапсила М.Д (33) из Младеновца који је од раније познат као преступник. Против њега је подента кривична пријава за изазивање Опште опасности и за кривично дело Тешка крађа са којима је предат истражном судији. Мотиви преступника за подметање пожара након разбојништва за сада нису познати.

ДИЛЕР ИЗ БЕОГРАДА − (2. август, Младеновац ) − Полицијски службеници ПС Младеновац су приликом редовне контроле и обиласка терена у близини аутобуске станице уочили сумњивог мушкарца којег су зауставили ради легитимисања. Провером документа установљено је да се ради о Т.Н (20) из Београда. Приликом претреса код њега је пронађено 38 ПВЦ пакетића у којима се налазила марихуана, а све у укупној тежини од 32,83 грама. Након претреса Т.Н је задржан ради испитивања, а потом уз кривичне пријаве за кривична дела Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога из члана предат истражном судији Вишег суда у Београду. Исти није од раније познат полицији.

ГОЛОБРАДИ ПРОВАЛНИК − (8. август, Младеновац, Краља Петра Првог, 05.15 ) − Приликом редовног обиласка терена полицијска патрола ПС Младеновац приметила је да је обијена радња "Златара Радовановић" у улици Краља Петра Првог број 102, власништво Р М. из Кораћице. Брзом рекацијом полицијских службеника на терену, у улици Браће Баџак, уочено је НН мушко лице како трчи у правцу Железничке станице. Када је приметио полицијске службенике, мушкарац је утрчао у оближњу кућу. Полицијски службеници који су били у потери за њим су ушли унутра и пронашли поменуто лице као и предмете кривичног дела, разно прстење, које је младић покушо да сакрије. Установљено је да се ради о малолетном Д.В. (17) из Младеновца, који је након обраде од стране оперативних радника задужених за послове сузбијања малолетничке деликвенције пуштен на слободу. Против њега је поднета кривична пријава за кривично дело Тешка крађа из члана 204. КЗ Р. Србије. Иначе, седамнаестогодишњи Д.В. је од раније познат полицији као извршилац прекршаја и кривичних дела, а од раније је склон ометању и нападу на службена лица.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.